Om oss

Innovation och kvalitet


Lycksta Produktion AB är beläget i fräscha lokaler strax utanför Västerås, i Tillberga. Vi är ett innovativt plåtslageri som specialiserar oss på tillverkning av plåtdetaljer enligt kundens önskemål. Vår verkstad är utrustad med den senaste produktionstekniken och CNC-maskiner, vilket möjliggör hög precision och kvalitet i varje projekt.
Vi erbjuder tjänster såsom ritning, konstruktion och tillverkning. Våra skickliga medarbetare använder SolidWorks för att skapa detaljerade ritningar och konstruktioner som säkerställer att dina idéer förvandlas till färdiga produkter med högsta kvalitet.
Hos oss på Lycksta Produktion AB är kvalitet och snabba leveranser en självklarhet. Vi arbetar med både stål och rostfritt material och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar genom hela utvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt.
Vi är stolta över att vara en pålitlig partner för företag i Västerås, Mälardalen och hela Sverige, och vi erbjuder även legotillverkning för att möta olika kundbehov. Oavsett om det handlar om små serier eller stora volymer, kan du lita på oss för att leverera med högsta precision och effektivitet.

Kontakt


Lycksta produktion AB
Telefon070-570 32 03
E-post: morgan@lycksta.com

Adress
Gamla vägen 17
722 33 Västerås