Laserskärning​​​​​​​

Laserskärning är en avancerad och precis teknik som används för att skära och forma olika material med hjälp av en högeffektiv laserstråle. På Lycksta Produktion AB erbjuder vi laserskärningstjänster som uppfyller högsta kvalitetsstandarder, vilket gör oss till en pålitlig partner för dina tillverkningsbehov.


Vår moderna verkstad är utrustad med den senaste laserskärningstekniken, vilket gör att vi kan leverera högkvalitativa plåtdetaljer som möter dina specifika behov. Oavsett om du behöver enskilda komponenter eller större produktionsserier, kan du lita på att vi levererar med högsta precision och snabbhet.
​​​​​​​
Fördelar med Laserskärning:
  • Hög Precision: Vår laserskärningsteknik möjliggör extremt noggranna och detaljerade snitt, vilket säkerställer att varje komponent uppfyller exakta specifikationer.
  • Flexibilitet: Laserskärning kan användas på en mängd olika material, inklusive stål, rostfritt stål och andra metaller, vilket gör den idealisk för diverse applikationer.
  • Effektivitet: Med snabb och effektiv skärning kan vi hantera både små och stora volymer, vilket gör att vi kan leverera dina produkter i tid.
  • Minskad Materialförlust: Den precisa skärningsmetoden minimerar materialavfall, vilket leder till kostnadseffektivitet och hållbarhet.

Laserskärmaskin

Trumpf Trulaser 3030 fiber
Årsmodell: 2019
Effekt: 4000 W
 Arbetsområde: 3000x1500
 

Kapacitet:

kolstålplåt: 25mm
Rostfritt: 20mm
Aluminium: 20mm
Koppar: 8mm
Mässing: 8mm

Laserskärmaskin

Trumpf Trulaser 3030 Co2
Årsmodell: 2010
Effekt: 3200 W
 
Arbetsområde: 3000x1500

Kapacitet:

Kolstålplåt: 20mm
Rostfritt: 12mm
Aluminium: 8mm
​​​​​​​