Bockning​​​​​​​

Bockning är en kritisk bearbetningsmetod som används för att forma plåt till önskade vinklar och kurvor. På Lycksta Produktion AB erbjuder vi avancerade bockningstjänster som säkerställer hög precision och kvalitet, vilket gör oss till din pålitliga partner för alla dina plåtbearbetningsbehov.


Vår verkstad är utrustad med toppmoderna bockningsmaskiner och vi använder avancerade metoder för att säkerställa att varje detalj blir exakt som planerat. Vårt team av erfarna tekniker är dedikerade till att leverera högkvalitativa plåtdetaljer som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar.
​​​​​​​
Vår Bockning:
  • Hög Precision: Vår moderna utrustning för bockning möjliggör exakt formning av plåt enligt dina specifikationer, vilket säkerställer att varje komponent uppfyller högsta standard.
  • Flexibilitet: Vi kan bocka en mängd olika material, inklusive stål och rostfritt stål, vilket gör att vi kan hantera en bred variation av projekt.
  • Effektivitet: Vår effektiva bockningsprocess gör att vi kan hantera både små och stora volymer, vilket garanterar snabba leveranser utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Anpassningsbarhet: Vi kan skapa komplexa former och mönster som uppfyller specifika krav, vilket ger dig friheten att designa utan begränsningar.

Kantpress Trumpf

TruBend 5170
Årsmodell: 2015
Bredd: 3 meter

Presskraft:

170 ton

6-axligt anhåll

Kantpress Trumpf

TrumaBend V50
Årsmodell: 2000
Bredd: 1,25 meter

Presskraft:

50 ton

4-axligt anhåll