Vattenskärning​​​​​​​

Vattenskärning är en mångsidig och precis metod som använder en högtrycksstråle av vatten, ofta blandat med slipmedel, för att skära och forma olika material. På Lycksta Produktion AB erbjuder vi vattenskärningstjänster som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, vilket gör oss till en pålitlig partner för dina tillverkningsbehov.


Vår moderna verkstad är utrustad med den senaste vattenskärningstekniken, vilket gör att vi kan leverera högkvalitativa plåtdetaljer som möter dina specifika behov. Oavsett om du behöver enskilda komponenter eller större produktionsserier, kan du lita på att vi levererar med högsta precision och effektivitet.
​​​
Fördelar med Vattenskärning:
  • Hög Precision: Vår vattenskärningsteknik möjliggör extremt noggranna och rena snitt, vilket säkerställer att varje komponent uppfyller exakta specifikationer utan termisk påverkan.
  • Mångsidighet: Vattenskärning kan användas på en mängd olika material, inklusive stål, rostfritt stål, aluminium, glas, keramik och kompositer, vilket gör den idealisk för diverse applikationer.
  • Effektivitet: Med snabb och effektiv skärning kan vi hantera både små och stora volymer, vilket gör att vi kan leverera dina produkter i tid.
  • Miljövänlig: Eftersom vattenskärning inte genererar farliga ångor eller värme, är det en miljövänlig metod som minimerar materialavfall och energiförbrukning.

Vattenskärmaskin

WJS NC 4020 ES
Årsmodell: 2007
 
Arbetsområde: 4000x2000
 Styrsystem: Fanuc 18i-MB

Kapacitet:

C:a 300mm i alla material,
Kolstål, Rostfritt, Aluminium, Plast, Koppar, Gummi, m.m.

Vattenskärmaskin

WJS NC 3015 E
Årsmodell: 2005
 
Arbetsområde: 3000x1500
 Styrsystem: Fanuc 18i-MB


Kapacitet:

C:a 200mm i alla material,
Kolstål, Rostfritt, Aluminium, Plast, Koppar, Gummi, m.m.